Αντλίες Θερμότητας

CATEGORY_IMAGE_HP_Monoblock_450x500.png

Η πιο οικονομική και οικολογική λύση για κάθε σπίτιΌλες οι βασικές πληροφορίες για τις αντλίες θερμότητας και χρήσιμες ερωταπαντήσεις που θα σας λύσουν κάθε απορία!

Η σειρά αντλιών θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών Matrix, έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια λίστα των μοναδικών προϊόντων Inventor. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη, απόλυτα οικονομική λύση για την θέρμανση & ψύξη του χώρου αλλά και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ). Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την πιο οικονομική επιλογή για θέρμανση, επιτυγχάνοντας έως και 74,5% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με άλλες πηγές θερμότητας. Με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 65°C μπορεί να καλύψει κάθε τύπο εφαρμογής όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες για θέρμανση/ψύξη (fan coil), θερμαντικά σώματα ή και συνδυασμό αυτών, ανάλογα με την ανάγκη που επιθυμείτε να καλύψετε. Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας που τις κάνουν να ξεχωρίζουν είναι το οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, η αθόρυβη λειτουργία, η υψηλή απόδοση, οι πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον εγκαταστάτη σε κάθε εφαρμογή καθώς και η ευελιξία που προσδίδει στην καθημερινή χρήση. Παράλληλα, μέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi που διαθέτουν, οι αντλίες θερμότητας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες σε κάθε χώρο επιτρέποντάς σας να έχετε πλήρη έλεγχο απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του smartphone σας, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερη ενέργεια.Αντλίες Θερμότητας: μια απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον λύση

 Η διαδικασία λειτουργίας τους, μέσω της χρήσης της αεροθερμικής ενέργειας – από το εξωτερικό περιβάλλον- που θεωρείται ανανεώσιμη πηγή, κατατάσσει τις αντλίες θερμότητας στις πλέον ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις θέρμανσης. Η ενέργεια που δαπανά για να αντλήσει τη θερμότητα του περιβάλλοντος είναι πολύ μικρή και γι' αυτό αποτελεί την οικονομικότερη λύση θέρμανσης ενός σπιτιού. Ο οικολογικός χαρακτήρας των αντλιών αποτελεί άλλωστε και τον λόγο που τα συστήματα αυτά επιδοτούνται μέσω προγραμμάτων με σκοπό την αντικατάσταση συμβατικών και περισσότερο ενεργοβόρων συστημάτων θέρμανσης. 


LUNOS INVENTOR BAXI Giacomini DLRadiators

Have a question? Feel free to ask.

Contact us